inma
Max Way

Cadira de seguretat del Grup I / II (de 9 a 25 kg, aprox. 9 mesos-6 anys) amb instal·lació exclusivament a contramarxa que ha superat l'exigent Plus Test. Ideal per a aquells pares que volen portar els seus fills d'esquena durant un temps més prolongat i per instal·lar-la al seient central del darrere.

Kidfix II XP SICT

La Römer KIDFIX II XP SICT és una cadira de seguretat homologada per la R44/04 per al grup II/III (15-36 Kg) Ve equipada amb el quart punt d'ancoratge SECUREGUARD, que prevé les lesions abdominals pe intrusió del cinturó en cas d'impacte frontal o frenada brusca. Aquesta innovació exclusiva de Britax-Römer ha demostrat reduir fins al 35% les forces abdominals en crash-test efectuats amb dummy Q6, representant a un nen de 6 anys.

Kidfix II XP

La Römer KIDFIX II XP és una cadira de seguretat homologada per la R44/04 per al grup II/III (15-36 Kg) Ve equipada amb el quart punt d'ancoratge SECUREGUARD, que prevé les lesions abdominals pe intrusió del cinturó en cas d'impacte frontal o frenada brusca. Aquesta innovació exclusiva de Britax-Römer ha demostrat reduir fins al 35% les forces abdominals en crash-test efectuats amb dummy Q6, representant a un nen de 6 anys.

Kidfix SL

La Britax Römer KIDFIX SL és una cadira de seguretat homologada per la R44 / 04 per al grup II / III (15-36 kg). Ofereix dues opcions de muntatge: 1. Homologació semiuniversal per a la seva instal·lació amb els connectors flexibles tipus Latch fixats en els punts d'ancoratge Isofix de l'automòbil, amb ajust centralitzat. Compensa l'efecte submarí mitjançant un element de deformació controlada que allarga la distància de la base als connectors Isofix per compensar la elongació del cinturó de l'automòbil en un impacte frontal. Cal consultar la compatibilitat del cotxe a la llista de vehicles homologats. 2. Homologació universal per a la seva instal·lació amb el cinturó de tres punts del vehicle. El capçal està dissenyat en forma de V per mantenir el cap protegit en tot moment. Alçada ajustable per acollir ocupants fins a 1,5 m d'alçària. El suport està dissenyat també en forma de "V" per protegir les espatlles de l'infant a mesura que va creixent. Inclou guia superior per cinturó en ambdós costats del capçal. mesures: Alt: 66-85 cm Ample: 51 cm Profunditat: 45 cm Pes: 6,4 kg  

Discovery SL

Elevador amb respatller alt del grup 2/3 (de 15 a 36 kg) homologat per la normativa ECE R44 / 04. Compta amb dues opcions de muntatge: - Homologació semiuniversal per a la seva instal·lació amb els braços d'enganxament Discovery SL en els punts de subjecció Isofix del vehicle. Utilitza el sistema versàtil Soft-Latch ISOFIT per a una instal·lació senzilla i segura al cotxe. Cal comprovar la compatibilitat en la llista de vehicles homologats . - Homologació universal en vehicles amb cinturó de tres punts. Laterals amb encoixinat gruixut i suau que ofereixen una protecció òptima. Disseny còmode: cobertura total i reposacaps de disseny ergonòmic per a diferents posicions. Seient de seguretat ISOFIT fins a 30% més lleuger. Totalment ajustable amb reposacaps i guia superior per al cinturó ajustable en alçada. Mesures: 67-85 x 44 x 45 cm (alçada x amplada x profunditat) Pes: 4,3 kg

Aquesta pagina requereix Javascript i cookies habilitades al navegador.

Si us plau sel.leccioni les opcions corresponents a l'apartat de configuració i refresqui la página.