inma
L'Inglesina Trilogy, amb tres accessoris de regal
noticia publicada el 22/06/2017
llegida 1.309 vegades fins ara
Promoció Trilogy De l'1 al 31 de juliol del 2017, si compres un Inglesina Trilogy t'emportaràs GRATIS tres pràctics accessoris: un suport Standup per al cabàs, un matalàs per al cabàs i una base universal per al grup 0+.

Standup, un aliat per al somni del nadó
En els primers mesos, el ritme de son del nadó és molt important: quan dorm sense interrupcions, és més feliç i està més relaxat. Gràcies al pràctic Standup, ja no cal despertar-lo quan arribis a casa després d'un passeig, sinó que pots desenganxar el cabàs del xassís del Trilogy i posar-lo en el suport mentre segueix dormint còmodament.

Suport Standup per Trilogy

Més confort amb el matalàs
El matalàs per al cabàs està realitzat amb materials d'alta qualitat, és hipoalergènic i té un revestiment extern 3D que assegura una gran transpiració i un ràpid assecat.

Matalàs Trilogy

Viatges diaris més fàcils
La base universal per al grup 0+ Huggy , que s'instal·la amb el cinturó de tres punts del vehicle, permet posar i treure el portabebès al cotxe de forma ràpida i segura gràcies al sistema d'enganxament "easy-clip".

Base Universal Huggy

Pots veure els punts de venda adherits a la promoció en aquest enllaç.

El màxim confort i la millor funcionalitat

El Trilogy és un trio perfecte per a aquells pares que busquen la major comoditat del seu nadó, però sense renunciar a la funcionalitat.

Amb un xassís lleuger i compacte que s'obre, tanca i guia amb una sola mà, ara ofereix una major maniobrabilitat gràcies al xassís City, que amb només 50 cm d'amplada permet entrar als ascensors més estrets, guardar-lo en els maleters més petits o moure's amb agilitat entre les taules dels restaurants.

El cabàs és extragran per oferir una major comoditat al nadó i, a més, incorpora respatller reclinable amb mecanisme centralitzat i ventilació a la base.

La cadireta de passeig reversible compta amb respatller reclinable, reposapeus regulable i arnès de cinc punts ajustable amb proteccions encoixinades.

Tant la capota del cabàs com la de la cadira de passeig estan proveïdes de visera extraïble i xarxa transpirable, i tenen tractament UPF50+ per protegir dels raigs solars.

Les maniobres més freqüents, com el bloqueig i desbloqueig de les rodes pivotants o el polsador d'obertura, estan a l'abast de la mà i són accessibles sense necessitat d'inclinar-se.

Inglesina Trilogy trío

Equipament de sèrie

• Cadira de passeig reversible amb capota
• Cabàs Extragran
• Portabebé Huggy Grup 0 + (naixement-13 kg)
• Cistella
• Portabegudes
• Bossa canviador
• Cubrepeus per a cadira de passeig
• Plàstic de pluja per a cadira de passeig


Y fins el 31 de juliol, a més:

• Base Huggy SHP (cinturó)
• Matalàs per cabàs
• Suport Standup per cabàs


Veure colors de la col·lecció 2017

*Promoció vàlida des de l'1 fins el 31 de juliol (o fins esgotar existències) en els punts de venda adherits a aquesta promoció.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a deixar-ne!

Aquesta pagina requereix Javascript i cookies habilitades al navegador.

Si us plau sel.leccioni les opcions corresponents a l'apartat de configuració i refresqui la página.