inma
T'acompanya en el viatge

No importa a on o com t'agradi viatjar, la lleugera BRITAX HOLIDAY és la companya perfecta per al teu viatge. Gràcies al seu sistema de plegat compacte i a la corretja de transport, pot recollir-la ràpida i fàcilment, i anar cap a la teva propera destinació.


VIATJA LLEUGER
Extraordinàriament compacta i fàcil de portar, la BRITAX HOLIDAY és la nostra cadira de passeig més lleugera. Com només pesa 5 kg, és perfecta per portar-la amb tu allà on vagis i, a més, és fàcil de transportar. El seu disseny estilitzat la fa ideal per a zones concorregudes.

VIATJA COMPACTE
Amb el seu plegat ràpid i compacte, la BRITAX HOLIDAY ocupa molt poc i el bloqueig automàtic la manté plegada. Tan petita que cap en qualsevol maleter, la cadira de passeig es manté en peus sobre les rodes una vegada plegada perquè els teixits no toquin el sòl i es mantinguin nets més temps.

VIATJA CÒMODAMENT
La BRITAX HOLIDAY és ideal perquè la portis amb tu allà on viatgis. Lleugera i compacta, podràs transportar-la fàcilment per l'aeroport o per l'estació de tren o, senzillament, guardar-la en el maleter del teu cotxe amb la resta de l'equipatge. Per gaudir d'una llibertat total i tenir lliures les mans, pots carregar-la a l’esquena gràcies a la corretja de transport.


Mida cadira desplegada:
101 cm (alt) x 43 cm (ample) x 74 cm (llarg)
Mida cadira plegada:
24 cm (alt) x 43 (ample) x 60 (llarg)
Pes: 5 kg

Articles relacionats:

Britax Holiday, viajes cómodos en familia
per Me pica la etiqueta, 06/11/2017

Britax Holiday, silla de paseo ligera para viajar
per Blog Moda Bebé, 24/10/2017

Nueva silla de paseo Britax Affinity 2, más práctica y cómoda
per M+O Noticias, 04/03/2016

Aquesta pagina requereix Javascript i cookies habilitades al navegador.

Si us plau sel.leccioni les opcions corresponents a l'apartat de configuració i refresqui la página.