Britax Römer KIDFIX i-SIZE, la cadira de cotxe de 100 a 150 cm més segura en els tests

noticia publicada el 25/10/2022
Britax Römer KIDFIX i-SIZE, guanyadora del test del ADAC - M+O
La Britax Römer KIDFIX i-SIZE ha estat la guanyadora en la seva categoria de l'últim test de consum realitzat pel club alemany de l'automòbil ADAC i l'organització de consumidors alemanya Stiftung Warentest, els resultats del qual són publicats posteriorment per altres organismes europeus, com el RACE a Espanya.

La KIDFIX i-SIZE ha obtingut 1,8 punts, la millor puntuació registrada per un elevador amb respatller homologat sota la normativa UN R129 i apte des dels 100 fins als 150 cm d'alçada. Recordem que, en aquests tests, com més baixa és la puntuació, millor és la valoració.

Millor puntuació en seguretat

Aquest elevador amb respatller i-Size destaca especialment en l'apartat de seguretat, on ha aconseguit 1,7 punts, una puntuació que no havia obtingut abans cap dispositiu d'aquesta categoria. En ell es valora la seguretat oferta en impacte frontal (bona) i en impacte lateral (molt bona), el recorregut del cinturó (molt bo) i l'estabilitat en el vehicle (bona).

A aquests excel·lents resultats en seguretat contribueixen els sistemes inclosos en aquest model, com són el quart punt d'ancoratge del cinturó SecureGuard, el coixinet XP-PAD, el sistema d'absorció d'impactes laterals SICT o l'àrea de seient optimitzada, que ha estat desenvolupada en col·laboració amb reconeguts fabricants d'automòbils.

Entre els seus punts forts també es troben el baix risc d'ús incorrecte, la facilitat per a cordar al nen, la instal·lació senzilla, l'espai per al nen i el bon suport per a les cames, la visibilitat cap a l'exterior que té el nen i els molt baixos nivells de substàncies nocives, entre altres.

Veure resum de resultats del test de l'ADAC

* Sistemes de retenció infantil homologats sota la normativa UN R129, aptes des dels 100 fins als 150 cm d'alçada.
 
x
Aquesta web fa servir cookies. Llegir més... D'acord